Gezocht voor in de zomervakantie: Nederlands-sprekende nanny/oppas

Wij zijn op zoek naar een Nederlands-sprekende persoon die graag met kinderen werkt of oppaservaring heeft. Mijn man en ik werken de meeste weken van de zomervakantie (ik werk vanuit huis). Ik zou het liefst iemand vinden die of een paar weken op de kinderen kan passen of een paar dagen in de week langs kan komen. We hebben een meisje van 11 en jongen van 8 en we wonen in Beaverton. Ze houden erg van lezen, tekenen, en van de natuur. Nadat we 3.5 jaar in Nederland hebben gewoond, is het nu extra belangrijk om hun Nederlands te blijven oefenen. Ik doe mijn best om met hen Nederlands te blijven spreken, maar de extra hulp in de zomer zou heel goed van pas komen. Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact met mij op via dit forum of Facebook. 

Views: 230

Reply to This

Replies to This Discussion

goeiemiddag Esther, 

Mijn naam is Yannick Niels Kiewiet en ik woon in Groningen Nederland. ik ben net 23 jaar oud geworden en ik woon bij mijn moeder. toen ik uw advertentie las, dacht ik echt van dat is echt wat voor mij ! het lijkt mij super leuk om met kinderen te werken en te zorgen dat ze de Nederlandse taal onder de knie blijven houden. wat mij nog veel mooier lijkt is om er voor helemaal naar de verenigde staten te gaan. ik vind met kinderen werken heel erg leuk en pas regelmatig op op mijn neefje en nichtje. ik vind het leuk om lekker buiten bezig te zijn en het lijkt mij ook heel erg leuk en leerzaam om bij u te komen werken in de zomer. ik heb vanaf 9 Juili tot 4 September zomervakantie en zou dan meteen uw kant op kunnen komen. ik kom graag verder met u in contact om van alles te bespreken en elkaar een beetje te leren kennen. ik hoor heel erg graag van u en zie dit als een echte kans om een hele leuke baan te krijgen in een hele mooie werkomgeving. hopelijk tot snel en de groetjes vanuit Nederland van Yannick. mijn email adres is yannick_k1996@live.nl en telefoonnummer is 0646868340. dat is ook de snelste manier om mij te benaderen. 

Hoi Ester, heb je al iemand gevonden? Mijn dochter studeerd Child Development en educatie bij OSU. Ze is van de zomer thuis en heeft een part time job. Misschien is ze wel geïnteresseerd. Ze is gek op kinderen en heeft veel oppas ervaring en spreekt Nederlands. 

Hoi Ester, heb je al iemand gevonden? Mijn dochter studeerd Child Development en educatie bij OSU. Ze is van de zomer thuis en heeft een part time job. Misschien is ze wel geïnteresseerd. Ze is gek op kinderen en heeft veel oppas ervaring en spreekt Nederlands. 

Ik heb haar net gesproken en ze vind het leuk om te doen!

Hoi Barbara, 

Ik heb nog niemand gevonden die al hier in Portland woont. Ik heb een aantal weken al ingevuld met verschillende zomerkampen maar er zijn nog wat data over waar ik nog niets heb. Misschien kunnen we even offline verder discussiëren? Mijn email is dreamk73@gmail.com.

Ik geef je e-mail door aan mijn dochter. 

Reply to Discussion

RSS

Upcoming Events:

OTHER SPONSORS

We would to recognize the following businesses for their Holland Festival Silent Auction donations:
Portland Dutch Society Board

Dirk Jan van Hameren

Sander Hoekstra

Carianne Nieuwstraten

Heleen Martin

Helene Meskers

Marcel Jonker

Denis Kieft

Rindert Schutten

Reinier Heyden

Shireen Farrahi

© 2020   Created by Portland Dutch Society.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service