Hallo allemaal:

Na 35 jaar in de USA leven, ben ik hard bezig om terug naar Nederland te gaan. Mijn moeder heeft mijn hulp nodig en ik wil haar graag helpen in haar laatste jaren op deze aarde. Ik ben op zoek naar "tips and tricks" op hoe te verhuizen, dat is, welke maatschappijen en wat voor soort regeling. Ik neem met mij mee mijn twee poezen en een heel klein "household", dus geen grote meubulaire.

Ik ben ook op zoek naar een baan in Nederland. Ik heb al meer dan 20 jaar ervaring als paraveterinaire met een licentie. Ik denk dat ik het best kan zoeken in de academische praktijk om dat mijn werk ervaring dus alleen maar in het engels is.

Heeft iemand advies? Graag zal ik dat horen. Alvast bedankt.

Views: 123

Reply to This

Replies to This Discussion

ik zou de vraag stellen op forum.verenigdestaten.info

Reply to Discussion

RSS

Upcoming Events:

May 19 Saturday

Portland Dutch Koffie - IKEA

May 19, 2018 from 10am to 11:30am – IKEA, Portland AirportEven fijn een kopje koffie drinken met een gebakje erbij en andere Nederlanders ontmoeten. Elke 3rde zaterdag van de maand. BTW, als je IKEA lid bent is de koffie gratis. Lokatie is boven in deOrganized by Portland Dutch Society | Type: koffie, social

June 5 Tuesday

Borrelavond (Monthly Meetup) - AGAIN THE NEW LOCATION FOR March

June 5, 2018 from 7pm to 10pm – NEW LOCATION!! The North 45 PubEvery month the Dutch speaking folks gather here for een borreltje ( a social). They have a wide selection of microbrew and wine and pub food (come early and have dinner)  Even fijn Hollands spOrganized by Portland Dutch Society | Type: monthly, social, (borrel)

OTHER SPONSORS

We would to recognize the following business for their Koningsdag 2017 Silent Auction donation:
Portland Dutch Society Board

Hans van Alebeek

Sander Hoekstra

Carianne Nieuwstraten

Heleen Martin

Helene Meskers

Marcel Jonker

Denis Kieft

Rindert Schutten

Reinier Heyden

Shireen Farrahi

© 2018   Created by Portland Dutch Society.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service