Een berichtje uit Nederland voor Nederlandse singles in Amerika

Dit bericht vandaag ontvangen. We dachten het door te geven aan onze leden en wie weet komen we je op de televisie tegen.

Geachte Mr./Mvr.,

Ik ben van het bedrijf Blue Circle, dit is een productiebedrijf voor televisieprogramma's. Wij produceren televisieprogramma's voornamelijk voor de Nederlandse markt. We zijn gespecialiseerd in entertainment, factual entertainment en dagelijkse shows. Denk hierbij aan programma's als RTL Late night, Heel Holland Bakt en Boer Zoekt Vrouw. 
Wij zijn momenteel bezig met een nieuw programma over liefdes in het buitenland. Nederlanders of mensen met een Nederlandse afkomst die in het buitenland wonen en op zoek zijn naar een Nederlandse liefdespartner. Ik kwam uw school tegen op het internet en vermoed dat er veel mensen daarbij zijn aangesloten. Mijn vraag is dan ook of er mensen binnen uw vereniging zijn die ook op zoek zijn naar een Nederlandse partner. Ik hoop dat dit kan zodat ik u wat meer duidelijkheid kan geven. Onderaan de mail heb ik onze oproep geplaatst voor als u nog plek over heeft in uw nieuwsbrief en op uw facebookpagina. Er zit enigszins haast achter aangezien we het programma al snel willen opnemen. Ik hoor dan ook graag spoedig van u! 

Met vriendelijke groet,
Vera den Haan
Blue Circle Casting
T: 035-6785026

English:

Dutch TV network (Blue Circle) is looking for singles of Dutch origin.


We are producing a TV show about Dutch singles (living abroad) looking for love. Are you of Dutch descent, single, open minded and looking for true love? Have you been raised abroad with (a bit of) Dutch blood in your veins, let one of the biggest TV channel in The Netherlands help you find love. 

Would you like to date interesting and attractive Dutch men or women? Do you want to explore Dutch culture? Do you want to be a part of an exciting adventure that will be shot in both, the Netherlands and your country? Then please apply!

Applicants must be: 
- Dutch descent (or Dutch family roots; Dutch grandparents etc.)
- Living abroad
- Single (of course!)
- Age: between 21-45

Sending a motivational email with information about yourself and a photo to: casting@bluecircle.tv or if you would like further information, please feel free to contact us.

Please, feel free to 'tag' some people!

Wees vrij om dit te delen met jouw vrienden / familieleden in het buitenland.

Nederlands:

Nederlandse Televisie netwerk (Blue Circle) is op zoek naar singles van Nederlandse afkomst.

 

Wij produceren een TV programma over Nederlandse singles die in het buitenland wonen en op zoek zijn naar liefde. Ben jij van Nederlandse afkomst, single, open minded en op zoek naar de ware liefde? Ben jij in het buitenland opgegroeid en heb jij Nederlands bloed door je aderen stromen, laat één van de grootste TV zenders in Nederland jou helpen om de liefde te vinden.

 

Zou jij willen daten met een interessante en aantrekkelijke Nederlandse man of vrouw? Wil je de Nederlandse cultuur beleven? Wil je deelnemen aan een spannend avontuur die zowel gefilmd wordt in jouw eigen land als in Nederland? Reageer dan alsjeblieft op deze oproep!

 

Kandidaten moeten voldoen aan de volgende eisen:

- Nederlandse afkomst (of Nederlandse achtergrond; Nederlandse grootouders etc)

- Leven in het buitenland

- Single (natuurlijk)

- Leeftijd tussen de 21-45

 

Stuur een motiverende e-mail met informatie en een foto van jezelf naar: casting@bluecircle.tv. Als je meer informatie zou willen over het programma mag je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.  

 

Wees vrij om dit te delen met jouw vrienden / familieleden in het buitenland

Views: 115

Comment

You need to be a member of Portland Dutch Society to add comments!

Join Portland Dutch Society

Upcoming Events:

OTHER SPONSORS

We would to recognize the following businesses for their Holland Festival Silent Auction donations:
Portland Dutch Society Board

Dirk Jan van Hameren

Sander Hoekstra

Carianne Nieuwstraten

Heleen Martin

Helene Meskers

Denis Kieft

Rindert Schutten

Reinier Heyden

Shireen Farrahi

© 2020   Created by Portland Dutch Society.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service